تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

پیکر بانو «منیره گرجی» بدون تشریفات مرسوم تشییع شد + فیلم

آیین تشییع مرحوم «منیره گرجی» براساس وصیت‌نامه وی، بدون تشریفات مرسوم برگزار و پیکر این قرآن‌پژوه برجسته بر دوش تعدادی از شاگردان و دوستانش راهی خانه ابدی شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۳۹۷

پیکر بانو «منیره گرجی» بدون تشریفات مرسوم تشییع شد + فیلم

به گزارش راهبرد معاصر، پیکر مرحوم بانو گرجی صبح امروز (سه‌شنبه) و همزمان با سالروز ولادت حضرت علی (ع) از در منزل وی با حضور اندکی از اعضای خانواده و شاگردانش تشییع شد. این استاد مفسر فقه و قرآن و قرین همیشگی قرآن در قطعه ۱۰۳ بهشت زهرا به خاک سپرده خواهد شد.

مرحوم بانو منیره گرجی متولد سال ۱۳۰۸ در تهران، یکی از زنان برجسته در تاریخ معاصر ایران است که نقش مهمی در تحولات سیاسی و اجتماعی پس از انقلاب اسلامی ایفا کرد و به عنوان تنها زن عضو مجلس خبرگان قانون اساسی، جایگاه ویژه‌ای در تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران داشت.

حضور مرحومه منیره گرجی در مجلس خبرگان رهبری نماد مشارکت زنان در ساختار‌های سیاسی نوین ایران بود. وی تلاش کرد حقوق زنان را در چارچوب آموزه‌های اسلامی در قانون اساسی بگنجاند و به مسائل مرتبط با جایگاه خانواده و زنان در جامعه توجه ویژه‌ای داشت.

مرحومه گرجی همچنین در زمینه آموزش و ترویج ارزش‌های اسلامی فعال بود و زندگی ساده و معنوی او همواره مورد توجه قرار داشت و پایه گذار نخستین سازمان مردم نهاد مربوط به مسائل زنان است که تحت عنوان مؤسسه مطالعات و تحقیقات زنان فعالیت کرد.

بانو گرجی روز یکشنبه ۲۳ دی ماه ۱۴۰۳ چشم از جهان فروبست./ ایرنا 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار